Томаш за Бербатов: Дайте да говорим нещо сериозно

Треньорът на Берое Александър Томаш не остана доволен от въпросите на журналистите за Димитър Бербатов. Той искаше да коментира предимно мача със Славия, който заралии спечели с 1:0 именно с гол на Бербо.

"Много неща имаме да работим. Вижда се. Опитваме се. Подобряваме някои взаимовръзки, притежанието, но имаме и доста брак, доста грешки. Позиционирането ни е неправилно. Организацията във фаза атака не ни е правилна. Организацията във фаза защита… Губим ориентация, водим се по топката. Много неща имаме да работим, заяви Томаш пред официалния сайт на клуба.

- Бербатов? Дайте да говорим нещо сериозно. Говорим за Берое, стил и начин на игра. Няма смисъл да отговарям на въпроса за Бербатов. Той тренира с нас.

Борислав Цонев получи някакви болки в адукторите и мисля, че всичко ще отшуми за 1-2 дни. Карачанаков има проблем с коляното, но се надяваме за 1-2 седмици нещата да се оправят и подобрят. Виждате от предния мач загубихме и Сашо Хардалов, и Карачанаков, което е неприятно, но в крайна сметка и това го има и ще се опитаме да реагираме.

Днес бяхме една идея по-добре от предните мачове. На моменти. Убеден съм, че можем много повече. Естествено, че ни трябва време. Тепърва се напасваме и ние към тях, и те към нас. Вярвам в едно нещо – че колкото по-бързо си повярваме, обединим си, подадем си ръка, толкова по-добре е за самия клуб като цяло.“