Тити Папазов: Спас Русев не иска да купува съдии

снимка: slavishow.com

Чудакът Тити Папазвов даде да се разбере, че босът на Левски - Спас Русев няма никакво желание да купува съдии и да стане част от "мръсните игри" в Първа лига. Наставникът на баскетболния клуб разкри сензационно, че футболен рефер вече се е опитвал да иска пари на столичани, но заради това си деяние малко по-късно е бил отстранен до края на сезона.

Папазов отрече да е човекът, който е препоръчал Делио Роси за треньорския пост в Левски.

"Причина за слабото съдийство е само в Никола Попов. Аз проведох дълъг разговор с Петър Петров, след който останах приятно изненадан от него. Той беше доста убедителен и в доста аспекти бе прав. Тити Папазов е независим гражданин на Република България, който като всеки човек коментира всичко".

"Левски е най-ощетяваният отбор от началото на сезона (б.р. визира двубоите с Лудогорец и Верея). На 9 септември очакваме решенията на съдийската комисия. Българските съдии са най-малтретираните рефери в световен мащаб. Този терор идва от футболните босове. За разлика от преди, този път собственикът на Левски Спас Русев е от друг свят. Не е истина, че аз съм препоръчал Делио Роси, казах друго име".

"Парите в Левски идват от собственика. Спас Русев е категоричен, че няма да дава пари на съдиите. Той е готов да даде един милион за играч, но няма да даде и един лев за съдия. Един рефер си поиска пари, Русев вдигна телефона и се обади на Петър Петров и човекът си замина този сезон. Призовавам г-н Ганчев и г-н Домусчиев да направят същото", заяви Папазов пред livesport.bg.