Тити надъхва Левски за трети трофей от Балканската лига

снимка: Булфото
Левски отново ще се завърне в Балканската лига по баскетбол за предстоящия сезон 2017/2018. Амбицията на "сините" е повече от голяма - рекорден трети трофей от надпреварата. Треньорът Константин Папазов вече надъха играчите да покажат най-доброто си лице и да станат първия отбор в историята с три спечелени отличия в Балканската лига.
 
"Левски вече е записал името си в историята на Балканската лига с двата си трофея. Като такъв, отборът ни е длъжен да защити реномето си и през новия сезон," заяви Тити.
 
"Турнирът ще даде и страхотна възможност пред младите ни играчи Иван Алипиев, Кръстан Кръстанов и Лъчезар Димитров да се развиват. Те доказаха с представянето си на последното eвропейско първенство за юноши, че заслужават своя шанс," допълни Папазов.
 
Младата звезда Кръстан Кръстанов ще премине в Левски от юношеската формация на ЦСКА. Тити Папазов пък увери, че за да постигнат целта си - третата титла в Балканската лига, "сините" ще привлекат и класен център от чужбина.
 
Иначе шефът на Балканската лига Шай Щрикс пожела на Левски успешно представяне през сезона. "Наистина сме щастливи да приветстваме Левски отново в Балканската лига. Сега отборът отново е "у дома". Пожелаваме им късмет и успех в един паметен сезон", сподели Щрикс.