Тестват Кубрат за допинг, той се хвали (СНИМКА)

галерия:

Гордостта ни в профи бокса Кубрат Пулев бе подложен на внезапна проверка за употреба на допинг. Това се случи в Берлин, където Кобрата се готви за предстоящия на 28 октомври двубой за поясите на три федерации срещу британеца Антъни Джошуа. Мачът ще се проведе на националния стадион "Принсипалити" в Кардиф, а над 70 000 билета вече бяха продадени.

phpanfdyg_800x-.jpg

За проверката съобщи лично Пулев чрез профила си във Фейсбук, като позира с протокола от проверката пред хотел в Берлин, който се казва "Кубрат". Дали въпросният хотел е на Пулев или е просто съвпадение на имената - не се знае. Проверка на Sporta.bg показа, че хотелът се намира в непосредтсвена близост до бг посолството в Берлин, което налива масло в огъня на догадките, че наистина сградата е на Кубрат.

"Поредният допинг контрол", написа Кобрата и се щракна с розов и жълт документ, чието съдържание не се чете.

В същото време Антъни Джошуа продължава да публикува клипове как се готви за големия мач, като набляга на физическата си подготовка, с която се гордее. Джошуа също така си похапва доста добре, за да се възстанови след изтощителните занимания в залата и фитнеса.