Тайна щерка на Сюлейманоглу от японка се издирва трескаво

Японката Наоми Мори е наследница на имуществото на Наим Сюлейманоглу и роднините му я издирват с помощта на медиите, съобщава турският вестник „Хабер Тюрк“. Както е известно, трикратният олимпийски шампион почина на 18 ноември.

Бившият шеф на федерацията ни потърси с молба. Да издирим четвъртата "тайна" дъщеря на Наим, която е от японка“, пишат от изданието.

Джобният Херкулес хлътнал по японската журналистка Киоко Мори на Олимпиадата в Сеул през 1988 година. Тя пристигнала с Наим в Турция и двамата заживели в Анкара, където през 1991 година се родила Наоми. Тъй като Наим и японката не били женени, детето получило фамилията на майка си. Двойката между Сюлейманоглу и журналистката се разпаднала след около две години. Причината – Мори била болезнено ревнива. Тя взела детето и отпътувала от Турция.

Наим Сюлейманоглу има и други деца, които сега поискали да се свържат със сестра си. Голямата любов на Наим Сюлейманоглу, която му роди 3 дъщери – Нилай, Есин и Сезин, имала собствена агенция за манекенки и модели. Тя е родом от село край Кърджали, пише rodopi24. Двамата се запознали на светско събитие в истанбулския квартал „Лалели".

„Знаете, че никога не съм се женил, но имам три дъщери от една и съща майка. Имам и четвърта дещяра. Майка й е японка“, признал малко преди смъртта си Сюлейманоглу пред двама турски журналисти, съобщава „Хабер Тюрк“.

„Наим постоянно говореше за японската си дъщеря. Нашето семейство иска да се срещне с нея. Тя има право на дял от наследството на баща си. Проблемът е, че имаме само нейна стара снимка като дете“, пояснява Мухарем Сюлейманоглу – братът на легендарния щангист.

Досега в България се знаеше, че Наим има само едно дете - син от японка, което се оказва грешна новина. Оказва се, че той всъщност е имал четири дъщери. Едната е в Япония, а другите три бяха на погребението на Джобния Херкулес в Истанбул.