Стриптийз до ранни зори помогнал на Флойд срещу Макгрегър

снимка: twitter.com/Floyd Mayweather

Бившият носител на титлата на IBO в средна категория Крис Юбанк-младши разкри "нереалния" живот на Флойд Мейуедър преди мегасблъсъка на века срещу Конър Макгрегър в Лас Вегас. Американският боксьор натупа надъхания ирландски ММА боец в края на август, за да завърши кариерата си с невероятните 50 победи и нито една загуба. Мейуедър е посветен на бокса и на тежките тренировки в подготовка за предстоящ сблъсък, но не само това е бил животът му в дните преди битката в Града на хазарта.

"Две седмици преди мача го видях да излиза от стриптийз клуб в 5 часа сутринта. Това е нереално", сподели Юбанк-младши, цитиран от "Дейли мейл". "Господи! Следващата седмица пък бе на парти с басейн. Не пие, а просто релаксира. На пуул парти си, а трябва да се биеш след седмица и половина, кой прави подобно нещо? Е, отговорът е: Флойд", заяви боксьорът в средна категория. 

Той тренираше заедно с Мейуедър в неговия клуб, заради което знае пикантните подробности "от кухнята". На 7 октомври Юбанк Джуниър ще се бие срещу Авни Йълдъръм в Световните боксови суперсерии.