(СТРАШНО ВИДЕО) Хумелс се метна от балкона в басейна! Скъсаха го от критики

Звездата на Байерн М Матс Хумелс бе подложен на унищожителни критики след рискова каскада. Защитникът пусна в социалните медии клипче, на което се вижда как скача от терасата на хотел в басейн. Много опасната случка се разиграва в хотел в Хърватия и е от преди няколко седмици. 

Хумелс с право отнесе куп нападки от фенове, които считат, че е имало възможност той да се нарани жестоко или да се контузи и да отсъства от терените. Скокът наистина е доста рисковано начинание, защото се вижда, че басейнът е на няколко метра от балкона. 

Хумелс обаче се мята лъвски и попада в средата на басейна, с което всичко завърпва благополучно.

В момента играчът е с националния тим на Германия, който играе световни квалификации за Мондиала в Русия. Затова журналисти попитаха спортния директор на Бундестима Оливер Бирхоф за мнението му относно безрасъдната постъпка на Матс.

"Не можем да търсим сметка на футболистите за публикациите им в социалните мрежи - заяви героят от финала на Евро 1996. Разбира се, че играчите трябва да внимават какви послания отправят, защото те са модел за подражание. Но в крайна сметка на света има по-големи проблеми".

Самият Хумелс наскоро чу много добри думи по свой адрес, след като взе решение да дарява за благотворителност процент от заплатата си.