Стоичков даде задна, след като жена с власт му се изрепчи

галерия:

Голямата уста на Камата му създава редовно проблеми, а и съдебни дела. Нападките на Христо Стоичков към вицепремиера на Испания Сорая Саенс де Сантамария станаха водеща новина на Иберийския полуостров.

Ден по-късно българският нападател реши да се извини. Той усети, че е простотия да споменава детето на дамата, което е непълнолетно.

A567512-W660pxP16X9.jpg

“Живял съм дълги години в Каталуния имам много приятели там. Това, което се случи, беше демонстрация на франкизъм. Все още съм възмутен. Изображенията говорят сами по себе си. Кръв и насилие, насилие срещу невинни хора.

Единственото, за което искрено съжалявам, е, че споменах сина на вицепремиера. С ръка на сърцето се извинявам за думите си. Съжалявам, че споменах детето, което няма ни най-малка вина за случилото се", добави Стоичков.

"Въпреки всичко снимките показват всичко лошо, което се случи в Каталуния. Не понасям никого, който се отнася лошо с хората от Каталуня. Да живее Каталуния и нищо повече”, завърши българинът.

Вицепремиерът на Испания Сорая Саенс де Сантамария заплаши да съди Христо Стоичков. Причината е изригването на легендата на Барселона и българския футбол от вчера, когато Камата отправи обвинения към нея във франкизъм. Това съобщи испанската агенция "EFE", цитирана от спортния ежедневник "Марка". Стоичков обвини 46-годишната Сорая Саенс де Сантамария, че дядо й, баща й и дори непълнолетния й син са последователи на Франко.