Стамен Белчев: Разочаровани сме, че ни извадиха от Лига Европа, ако ни върнат сме готови да ритаме

ЦСКА кацна в София след изключително успешен лагер в Австрия. Там "червените" спечелиха и петте мача, които играха. Надвиха Вакер (3:1), Габала (2:1), Зенит (2:1), Университатя (4:2) и Карабах (5:2). Треньорът на столичани Стамен Белчев сподели на летището, че е доволен от видяното в контролите, но призна, че всички в клуба са разочаровани от решението на УЕФА да изхвърли ЦСКА от Лига Европа.

„Направихме добър лагер. Доволен съм. Условията бяха отлични, а противниците в контролите добри. Резултатите не ме интересуват толкова, колкото това да постигнем единомислие по време на игра“, каза Белчев.

„Здраво стъпили сме на земята. Има още много елементи за изчистване до началото на първенството. Няма много нови футболисти, знам възможностите на почти всички“, добави спецът.

„Разочаровани сме от това, което се случва с участието ни в Лига Европа. Ако все пак играем там – напълно сме готови. Очаквам решението на КАС да е положително за нас , но разочарованието бе огромно, когато разбрахме, че няма да играем“, отсече Белчев.