Стамен Белчев: Надиграхме Локо, имахме информация за схемата им

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана разочарован за пореден път от пропуснатите на своите играчи след равенството 1:1 с Локо (Пд). Според специалистът "червените" са заслужавали победата. Белчев разкри, че е имал информация за схемата, която "смърфовете" използваха за двубоя.

"Имахме информация, че може да излязат с тази схема. Имахме варианти и бяхме тренирали, ако излязат с трима защитници. Можехме още по-добре да играем по фланговете и да имаме още повече положения пред вратата на противника. Меркадо се включи добре по левия фланг и имаше острота. Арсенио Нунеш имаше не чак толкова добро тичане, но съм доволен и от двамата. Малинов влезе накрая и него няма какво да го коментирам. Със смените раздвижихме леко левия фланг. През по-голямата част от мача стояхме по-добре от отбора на Локомотив и тотално ги надиграхме. Можем да съжаляваме, че не взехме 3 точки", каза Белчев. 

Следващият двубой на ЦСКА е на 1 април от 20:00 срещу Лудогорец на "Българска Армия".

"Можем да се противопоставим на Лудогорец. Нека обаче първо се подготвим както трябва. Имаме сили и ще се представим на ниво", коментира Белчев за мача с "орлите".