Спас Русев: Докато аз съм в Левски и Роси ще бъде

Ситуацията в Левски продължава да бъде драматична, като никой не може да каже докога ще продължи това. В тази връзка вече няколко седмици „синя“ България обсъжда положението на италианския треньор Делио Роси. Равенството с Витоша (Бистрица) (0:0) и повече от измъчената победа над Верея (1:0) отприщиха сериозно недоволство към работата на бившия наставник на Лацио.

Съвсем нормално в тази обстановка се е стигнало до дискусия и сред хората от ръководството на клуба. Според потвърдена от три независими един от друг източници на novsport.com информация, собственикът Спас Русев продължава да стои твърдо зад Роси. „Той остава в Левски докато и аз съм в клуба“, е заявил Русев по време на една от последните сбирки на ръководството.

Бизнесменът дори е обсъдил с италианеца спешна селекция по време на зимната пауза като новите попълнения ще бъдат привлечени на мястото на напусналите по взаимно съгласие преди няколко дни Франсис Нар, Бабатунде Аденидже и Симон Сандберг. Тримата се съгласиха да прекратят договорите си с Левски, след като не влизат в плановете на Делио Роси.