Созопол пропищя: Има кампания срещу нас, защото сме честни

Созопол претърпя неприятна загуба при визитата си на Царско село. „Небесносините“, които не можеха по различни причини да разчитат на 7 свои футболисти, отстъпиха с 1:4.

„Мачът беше отражение и резултат на цялостната кампания, която се проведе срещу нашия отбор от началото на сезона, от втория кръг до двубоя с Царско село, който изключвам от това определение. Всичко, което се случи в предходните четири срещи, доведе до резултата срещу Царско село. Съдийските решения, травмите, които получихме заради съдийските решения… Резултатът срещу Царско село беше плод на тази кампания, която се проведе срещу нас. В България явно един клуб, отбор или човек, когато работи честно и правилно, се мачка от другите. Ние ще продължим да работим по нашия си начин. Начинът, който смятаме за правилен. Без подкрепата на абсолютно никого. Затова нашият девиз си остава „Сами срещу всички“.

Явно първенството за Созопол започва от следващия кръг. Няма да се предаваме, независимо от компанията, която се води срещу нас. Ще успеем да извървим пътя, който сме поели. 1,2 или 3 загуби или победи няма да ни откажат от правилния път. Надявам се да има Господ, който да гледа всичко, което правим ние и това, което правят срещу нас.

Пускам 2 дена момчетата в почивка от вторник. Резултатите в момента не са от спортно-техническо естество. Те са изцяло от психологическия натиск върху момчетата. Това са футболистите, които миналия сезон завършиха четвърти и бяха на прага на влизане в Първа лига. Ние преценихме, че не сме готови за там. Това са същите момчета, които в момента са смачкани психически от други, нефутболни, фактори. Нека са живи и здрави всички, които работят против нас. Но ние, независимо дали сме в Първа, Втора или Трета лига, ще работим правилно и изключително честно. И не се притесняваме от резултатите, които ще следват“, заяви емоционално за KotaSport.com изпълнителният директор и старши треньор на Созопол Румен Димов.