(СНИМКИ) CR7 разширява хотелиерската си империя с нови дестинации

галерия:

Кристиано Роналдо този сезон го няма никакъв на терена. Той има едва няколко гола в Ла Лига, а Реал М логично е в тежка криза. все пак за португалския кавалер на Златната топка има доста добра утеха, която със сигурност го кара да се усмихва. Не става дума за надарената му половинка Джорджина, ако това сте си помислили. Сигурно брюнетката също успява да радва нападателя, но се оказва, че бизнес-начинанията на Кристиано са тези, които го топлят в момента.

pestana-cr7-funchal-exterior-01-636047145653180912-2.jpg

В медиите на Иберийския полуостров се появиха публикации, че хотелиерският бизнес на Роналдо се разраства с бурни темпове и придобива размерите на истинска империя. За ва свидетелства фактът, че в скоро време компанията Pestana CR7, която управлява хотелските комплекси на мега звездата ще отвори нови хотели в страхотни дестинации. Става дума за градовете Ню Йорк, Мадрид и Макареш (Мароко). Все места, които са притегателни за десетки милиони туристи, което гарантира успеха.

cristiano-hotel-1-1200x750.jpg

Pestana CR7 вече разви и управлява 2 хотела в родината на Кристиано Роналдо. явно Португалия обаче е утесняла и сега компанията поглежда към нови хоризонти. Според материалите във вестниците - годишната печалба от хотелиерския бизнес на играча възлиза на поне 3 пъти повече от това, което той изкарва с ритане на топка.

Real-Madrid-superstar-Cristiano-Ronaldo.jpg