СНИМКИ: Бойко Борисов и бистришките "тигри" спечелиха титлата при ветераните

галерия:

снимка: Булфото

Отборът на Витоша (Бистрица), с премиера на България Бойко Борисов в състава си, се окичи със златните медали от Държавното първенство за ветерани.

 

На финала, който се проведе на стадион "Берое" в Стара Загора, бистришките "тигри" на Бойко се наложиха с 5:3 над тима на Мастер (Бургас).

 

Премиерът, който изведе "тигрите" с капитанската лента и фаталния номер 13  на гърба, отново бе главно действащо лице за Витоша, като той сложи точка на спора, отбелязвайки последното попадение в мача, а преди това не успя да направи резултата още по-изразителен, след като пропусна дузпа.

 

Така Бойко Борисов вдигна втори трофей с Витоша през тази година, след като през май "тигрите" завоюваха Купата на Аматьорската футболна лига.

 

Тогава министър-председателят отново бе със сериозен принос за успеха при победата с 2:1 над над тима на Две Могили на финала, който се проведе на Националния стадион "Васил Левски".

 

Преди финала в Стара Загора, Борисов бе посрещнат от ръководството на общината и областната управа, както и от отборите на Берое по футбол и баскетбол.

 

Премиерът получи като подарък от ФК Берое фланелка на отбора с №9 с неговото име.