Смешно: Не приеха кандидатурата на Любо Пенев, нямали регистър

снимка: lap.bg

Адвокатите на Любослав Пенев внесоха документите за участието му на предстоящия конгрес на БФС, на който предстоят избори за президент на футболната ни централа. Около 10:30 часа тази сутрин юристите Ивайло Гроздев и Тони Миланов дойдоха на базата в Бояна, за да представят уведомително писмо, с което узаконяват кандидатурата на "Ел Голеадор". То обаче не бе прието в канцелариите, а причината е административна пречка или по-точно липса на регистър. 

"Не ни приеха писмото, защото не са готови - нямат регистър и все още не са готови. Това нормално ли е? Днешната дата е избрана символично. Това е писмо за намерение за кандидатирането на г-н Любослав Пенев. Човекът е професионалист и ще работи за благото на българския футбол. Като мине Изпълкома ще внесем документите. Но в БФС не са готови. Това е безхаберие. Издига го футболен клуб от аматьорския футбол - издига го Черногорец (Ноевци). 

Амбицията на Любо Пенев е да оправи футбола. Ще имаме инициативен комитет, ще има пресконференция. Все още не сме говорили с ЦСКА и Левски. Накрая народът ще ги измете. Хората убедиха Любо Пенев да се кандидатира, няма никакви кръгове. Красен Кралев е доволен от работата на Борислав Михайлов? Вие сериозно ли го говорите това? Вътре в БФС е анархия. Нямат регистър, а идва конгрес", разкри представител на Любослав Пенев.