Славия се облизва за национали от Левски

снимка: lap.bg

Ръководството на Славия е отправило запитване към Левски за двама младежки национали на "сините" до 19 години. Това са Ивайло Найденов и Станислав Иванов, информират колегите от "Топспорт". И двамата са част от първия състав, а Ивайло Найденов игра именно срещу Славия при победата на своя тим с 4:0. Тогава той започна на мястото на контузения Милош Цветкович и е единствената негова алтернатива като десен бек. Точно затова "сините" нямат планове да се разделят с младия талант.

Що се отнася до Иванов, той все още чака своя шанс от старши треньора Делио Роси, но по всичко изглежда, че няма да го получи скоро. Конкуренцията в атака е жестока, като там за титулярно място се борят Жуниор Мапуку и Серджиу Буш. Затова е по-вероятно Славия да си осигури услугите на Станислав Иванов, отколкото на Ивайло Найденов. "Белите" обаче искат и двамата младоци под наем.

Левски вече преотстъпи защитника Деян Иванов и вратаря Николай Кръстев и не иска да пуска други играчи извън "Герена". Най-старият столичен клуб обаче се слави със силна школа и разчитане на млади таланти, като това може да изкуши младежките национали да преминат при "белите" и да натрупат ценни игрови минути.