Славея Сиракова с жлъчна атака към Домусчиев: Задник, един куршум и падаш!

Една от щерките на Наско Сираков тотално се самозабрави. Става дума за Славея Сиракова. Тунингованата гърла върви уверено по стъпките на известната с пиперливия си език и безпардонност майка. Досущ като Илиана Раева - Славея напада остро и не хаби епитети по "врага". Този път в такъв е припознат Кирил Домусчиев, към когото са насочени жлъчните стрели на татковата щерка.

Вижте какво написа дъщерята на Сираков във Фейсбук (публикуваме поста ѝ без редакторска намеса и с правописните грешки):

"Татунчо ти си основната причина да обичам футбола, да си счупя глезена преди години, докато играех един мач в Испания, и да вярвам, че футбол в България има и до днес!!!

Споделих отговора на баща ми, но не казах какво мисля и ще го направя сега! Когато преди години се запознах с Кирил Домусчиев останах очарована от маниерите и възпитанието му. Срещнах един елегантен мъж и човек, който ми направи изключително добро впечатление. Днес обаче ще пиша, защото не ви дължа обяснение, но неговите думи и "определения", които засягат Наско Сираков ме закачиха по опашката и ме накараха да се обърна! Когато започнах спортната си кариера, като състезател на ЦСКА не знаех, че в годините тези два Гранда ще са в кръвта и адреналина ми! Не знаех, че като внучка на първия Световен шампион на България за всички спортове днес ще отговоря на човек, който е далече от спорта и неговата история! Сега моето Его и звездни капризи, поради липса на достатъчно информация и спортна култура за младите ще прокънти малко по-далече от амбициите му! Сираков за мен не е Левски, нито Реал Сарагоса, нито Славия... той е Футбола, който не разбираш, защото смесваш с бизнес без емоция и адреналин! Сега се сетих, че на мача Лудогорец-Реал Мадрид истински се радвах, че български отбор играе с/у любимите ми крале и ги подкрепях! Кога точно реши, че ще определяш УСПЕХИТЕ на футболисти изградили история и кога забрави, че без тази история нямаше да ти обърнем нужното внимание?!!! Има обаче и нещо друго... ти също допринасяш за футбола в Б-я и това радва хората, радва и мен., но след изказването ти...Моето уважение към хора, като теб е подобно на орела, който с един куршум пада и вълк го изяжда... мисли си, че лети високо, но с команда каца на дланта ти!

Ти си един з....к, защото на мен Петко Сираков ми позволяваше да правя това, което ме правеше щастлива и ме радваше! Само един шампион и човек с голямо сърце може да го направи, а когато имаш внуци ще си спомниш за думите ми!!!".