Сираков контрира: Чакам Домусчиев в предаването на Гала

снимка: twitter.com

Наско Сираков отвърна на атаките на Кирил Домусчиев, който го нарече "абсурден", запитан за евентуалната кандидатура на бившия играч на Левски за президент на БФС. Босът на Лудогорец нападна Сираков, обявявайки, че е недопустимо той да свали Боби Михайлов от властта. Голмайстор номер 1 в историята на "сините" обаче няма намерение да слуша мнението на Домусчиев и контрира.

"Нямам намерение да се променям. Стоя зад всяка своя дума. Каквото мисля, си го казвам! Всеки си има своите слабости, всеки е допускал грешки, само Домусчиев е перфектен, така ли излиза?! Проблемът не е затова, че някой си играе игрички с някой друг. Хубаво е хората да имат някакво усещане, говоря конкретно за Домусчиев. Той винаги е последна инстанция по всякакви въпроси. Не бях виждал човек, който има претенции да разбира от всичко", коментира Сираков.

"Очаквам някоя сутрин да се яви в предаването на Гала и да обясни с назидателен тон как се правят яйца на очи. Но да ми говори за футбол и кой какво направил?! Недейте, всичко си има граници", добави голмайстор №1 на Левски за всички времена.