Шилото Милко Георгиев също си тръгва от ЦСКА, вижте с какво не е съгласен

снимка: cska.bg

Един от шефовете на ЦСКА - Милко Георгиев си тръгва от Армията, научи от достоверни канaли Sporta.bg. Административният директор е взел решение да напусне, защото не е съгласен със случващото се в клуба, що се отнася до назначението на кадри и заменянето на професионалисти с лаици в различни йерархични нива. 

Доскоро именно Георгиев бе най-острото шило в ЦСКА и громеше враговете на 'червените" със силни изразни средства. Отскоро обаче гласът му не се чува и дори не се появява за интервюта. 

Разривът между Милко Георгиев и ЦСКА има малко, след като от клуба се махнаха пресаташето Христофор Христов и работещият в сайта на "армейците" Никола Дърпатов. Все хора, които ги болеше за ЦСКА и можеха да дадат още много. Милко минаваше за човека на Юлиян Инджов, но явно един от съсобствениците не е успял да опази своето протеже.

Шефовете и изживяващите се такива в ЦСКА са доста и напускането на Милко Георгиев едва ли ще има влияние върху процесите в клуба. Прави впечатление, че политиката на ЦСКА напоследък е да се залага на послушковци, които да си трайкат.

Успоредно с това вървят и лошите резултати. "Червените" стартираха ужасяващо сезона. Първо не успяха да бият спасилия се по чудо от изпадане Славия, а после Лудогорец продължи тиранията си над ЦСКА със сладък успех насред стадион "Българска армия". Нищо чудно негативната серия да продължи, защото в неделя предстои гостуване на окриления и практикуващ страхотен футбол отбор на Ботев в Коматево.