Шеф напсува БГ Роналдо: Ще те вкарам в затвора с беличко, палячо!

снимка: Facebook.com/VIP Brother 2017

Риалити форматът "ВИП Брадър" винаги предизвиква огромни полемики, а често в къщата се замесва и част от света на спорта. Такъв е случаят в българското издание на предаването, където БГ Роналдо Даниел Златков сее раздор сред съквартирантите. Бившият футболист на Ботев (Пловдив) обаче в случая стана жертва на нападките от страна на Шеф Петров. Готвачът полудя заради провалената седмична мисия и избухна с псувни срещу Златков, когото набеди за виновен.

"Ще те вкарам в затвора и там ще те направят жена. Ще влезеш с чорапогащник в затвора. Ще ти намерят уж случайно нещо в колата, нещо беличко. Ти си срам, на 28 години, а се правиш на Роналдо. Мен ме наричаш клоун, ти си палячо! Ако излезеш преди мен, наистина ще имаш проблем. Много селски си ти. Ти си срам за македонците. С обичките, с гела, ти си палячо", изкрещя шефът в лицето на БГ Роналдо.

Той се засегна и започна да събаря разни предмети из къщата, докато Петров не завърза мръсния си език.

"Ще те отворя като агне! Ще те разпоря. Не си прави таш*к с мен! Ще те изкормя", избухна готвачът срещу Златков.

В крайна сметка "Големият брат" се опита да спре създалото се напрежение, като повика Петров в изповедалнята. Тази мярка обаче също не бе достатъчна, защото шефът не спря да ругае по футболиста.