Шеф на Левски кръстосва пръсти да няма проблеми на "Герена"

снимка: levski.bg

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов разкри, че едва 4 хил. билета са били продадени за мача срещу Сутиеска. Двубоят от първия предварителен кръг Лига Европа е утре от 20:00 часа на "Герена", а шефът на "сините" е притеснен въпреки малката бройка на феновете, които ще гледат мача. Според Иванов е възможно Левски отново да го отнесе заради изцепките на привържениците. Той призова за, че се моли всичко да мине наред и да няма проблеми.

"Имам притеснение. За нас ескалация на санкциите би била много неприятна. От страна на феновете мисля, че има разбиране и ще направим всичко възможно да не се допускат такива прояви. Кръстосвам пръст и се надявам утрешния мач да премине в едно добро настроение. Има комуникация с феновете, разговори вървят, така че нищо необичайно.“, каза Иванов пред "Дарик".

„За мача самият съм оптимист, за посещението се надявам да има възможно най-много хора. В момента има продадени около 4 хиляди билета. За Сектор А има по-голям интерес. Би ни се искало да бъдат изчерпени, надявам се да продадем възможно най-много билети".

Относно реванша в Черна гора, Иванов коментира: „Ние в момента очакваме потвърждение относно нашите планове свързани с пътуването на отбора. Надяваме се да летим дотам, за да е максимално малко натоварването за футболистите. За самото преживяване ще бъде интересно, нова дестинация. Стадионът на отбора домакин е малък и сигурно ще имаме ограничен бреой билети, които ще можем да предложим. Сега сме в разговори с представители на отсрещната страна за отпускането на повече. За момента са ни потвърдили малк; над 300 места, тъй като самият стадион има капацитет от 5200 места. Ние се надяваме да получим възможно най-много. Въпросът е на организация в отсрещната страна.“