Шеф на ЦСКА: В БФС са безумци до безумци, а за Боби Михайлов нека има дрегер

снимка: cska.bg

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев гостува в студиото на „Спорно за спорта“, за да коментира въпроса защо се стигна дотам, че точно в последния момент преди тегленето на жребия, армейците да бъдат извадени от участие в европейските турнири.

„В началото на месец май, изпълнителният директор на БФС Боби Михайлов каза, че няма нужда да се пита нито УЕФА, нито ФИФА дали ЦСКА има право на участие. Незнайно как, изведнъж БФС реши да пита УЕФА с въпрос, зададен така, че отговорът дойде от генералния секретар, вследствие на което БФС издаде свое решение. На практика, писмото идва преди ние да сме получили лиценз“, обясни Георгиев пред BiT.

По думите му, това е първият подобен фрапантен случай и доказва какви некомпетентни хора, незащитаващи интересите на родния футбол, работят в БФС.

„Искам да питам Боби Михайлов същата пътечка ли направи през 2012 г., като участва Лудогорец вместо ЦСКА. Нека от Разград да обяснят как през 2010 г. стават пълноправен член на БФС и как играят по същия начин, както трябваше да играем ние“, попита Георгиев.

„Случващото се е абсурдно. В този БФС са безумци до безумци. Аз предлагам, когато Боби Михайлов дава пресконференции, да има дрегер там“, не скри емоцията си Георгиев.

„Бях човек на една среща с човек от йерархията на УЕФА, който ми каза, че за първи път вижда случай, в който президент на БФС не помага, а пречи на футбола. Да, той ми каза, че Боби Михайлов работи срещу ЦСКА“, обяви Георгиев.

„Планът беше червената общност да бъде разделена – уви, в момента ни сплотиха повече отвсякога“, категоричен е административният директор на червените.

„Призовавам цялата армейска общност на първия армейски мач да се изсипе на стадиона и да покаже кой е отбора. Знаете, че този мач е срещу Лудогорец“, призова Георгиев.

„За спекулациите с емблемата, мога да кажа, че Гриша Ганчев ще плати тези 8 милиона“, категоричен е Георгиев.