Щерката на Делио Роси се записа в бг университет

галерия:

снимка: egoist.bg

По-малката дъщеря на треньора на Левски Делио Роси - Джулия, се премести в България. Къдрокосата красавица се установи в София при своя баща. Нещо повече, Джулия реши да продължи образованието си тук. Тя вече е студентка в Медицинския университет, пише "България Днес".

"Синята" наследничка се възползва от специалния прием на чуждестранни граждани за обучение на МУ-София. Ще се обучава на английски, но близки до треньора на Левски издадоха, че вече е започнала да учи и български.

Тя побърза да се похвали на приятелите си с новото си учебно заведение. Дъщерята на Роси качи история в "Инстаграм" със своята студентска книжка.

Джулия пристигна в София за първи път преди двубоя на "сините" с Черно море през септември. Тогава тя, сестра й с мъжа си и майка й разгледаха столицата ни и подкрепиха Левски от трибуните. Делио Роси я заведе и на специалната вечеря, която собственикът на клуба Спас Русев организира за отбора. По време на престоя си в София Джулия не спираше да качва снимки от столицата ни и да я хвали колко е красива. Явно толкова й е харесала, че реши да се премести тук.

Най-вероятно за постоянно в България ще пристигне и съпругата на Делио Роси. Тя заедно с дъщеря си беше на трибуните на Националния стадион "Васил Левски" по време на дербито с ЦСКА. След това изчакаха търпеливо италианския специалист пред съблекалнята, като си поговориха с хора от щаба му.

След като семейството му идва тук, Роси най-вероятно ще напусне хотела, където беше досега. Очаква се той да получи апартамент от ръководството на Левски, в който да се настани в най-скоро време.

15087655092.jpg