Шамарен от българи отслабна, за да се бие срещу родна машина за победи

На 24.03.2017г. предстои тринадесетото издание на TWINS MMA в Стара Загора. А грандиозната битка е между Валентин Бенишев и Йоанис Анагностополус.

Валентин Бенишев е европейски шампион и световен вицешампион за 2016 по бойно самбо. След титли по борба започва да се занимава с ММА, дебютира през 2012 година и до момента на професионалния ринг има 14 победи от 14 мача.

Срещу него ще се изправи познатият ни Йоанис Анагностополус. Йоанис загуби мачовете си от Росен Димитров и Влади Кънчев в категория до 77 кг. След тренировъчни лагери във водещи ММА академии зад Океана, той свали една категория, за да е по–успешен боец. Сега ще се изправи срещу Валентин Бенишев в категория до 70кг.

Срещу грузински и гръцки бойци ще се изправят: трикратният световен шампион Росен Димитров, вицесветовният шампион Мариян Димитров и шампионът по борба Калоян Колев.

В рамките ТWINS-13, 24 март 2017,  ще се проведе Гран При турнир за една вечер в категория до 77кг за бойци, които имат до четири професионални мача. 24 март 2017г. спортна зала "ДЗУ", гр.Стара Загора