Съдийска тесла поряза зверски България на Евро2017 (ВИДЕО)

Страхотни съдийски грешки белязаха втората загуба на България на европейското до 19 години в Грузия. Националите ни загубиха от Германия с 0:3.

Далеч обаче от този резултат можеше да свърши двубоя, ако съдията не се бе намесил. Етине Аменидо вкара в 10-ата минута. Седем минути по-късно обаче съдията реши да изгони Андреа Христов за спорен фаул, а след това дори посочи бялата точка. Капитанът на Германия Гюл пък вкара от дузпата. Така почти цял мач нашите трябваше да играят с 10 души и да наваксват от 0:2.

В 25-ата минута Кръстев се измъкна сам срещу вратаря, а той направи нарушение. Съдията обаче подмина ситуацията и не даде чиста дузпа за България. Освен това вратарят на Германия трябваше да бъде изгонен.

Един от най-популярните футболни сайтове също отбеляза нелепото отсъждане на рефера.

Вместо двата отбора да са с по 10 души, а резултатът да е 1:2, се стигна до поредица от жълти картони, които съдията даде на нашите играчи за спорни нарушения. В 54-ата минута съдията свири втора дузпа за Германия, а Фриде вкара за 3:0.

България остава на последното място в група "B" без спечелена точка и без отбелязан гол.

Германия пък остава в битката за класиране на 1/2-финалите, след като по-рано днес Англия победи Холандия с 1:0. Германия и националите от Ниската земя имат по 3 точки.

В последния кръг Англия играе с Германия, а България с Холандия.