Само в Sporta.bg! Животното и Кюстендилеца блеснаха на фенски турнир в Белград! Знойната Дари Калчева обра точките

галерия:

снимка: SPORTA.BG

Тарторите на Сектор "Г" и "Енимълс" - Росен Животното и Иван Кюстендилеца са се пуснали днес на фенски турнир по футбол в Белград, научи Sporta.bg. Първият изпълнявал функциите на треньор, а вторият забивал голове. Смазаната машина на "армейците" работела безотказно, докато аристократично играчите и щабът не решили да се откажат, за да оставят шанс на съперниците.

Sporta.bg разбра, че състезанието се е състояло на спортната база на Партизан. То е било в памет на виден привърженик на "гробарите", който вече не е между живите. В надпреварата са се включили още отбори от Гърция и Русия.

4166406

Международната компания е разпуснала подобаващо след турнира - с традиционна сръбска скара и маркови питиета. Разпивката продължава и в момента.

По време на мачовете обаче по-интересно е било на трибуните. Причината - там е била прелестната Дарина Калчева. Едрогърдата мадама е гадже на Росен Животното и двамата са неразделни от месеци.

Моделката е обрала точките на публиката и както обикновено става, където се появи - е била основна тема на разговор. Зяпачите почти са поставили рекорд по цъкане с език при вида на апетитните форми на известната в България старлетка. Други пък са си счупили вратовете, в опит да следят движенията на Дари.

В следващите дни се очаква фирмата на Иван Кюстендилеца да плати около 8 милиона лева за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Сред тях най-ценна е емблемата на "червените". Припомняме, че зад да въпросната фирма, всъщност, стои босът на ЦСКА - Гриша Ганчев, който зарадва запалянковците, вадейки най-тлъста оферта на търга в Кърджали.