Руска му работа! Хубавата Маша: Отпуснах се повече и залитам по чашката

снимка: БГНЕС/EPA

Мария Шарапова съвсем скоро ще се завърне на корта. Тя изтърпява дълго наказание заради допинг, но е вече се вижда края. Маша дори вече получи покани за участие в големи турнири като този в Щутгарт (24-30 април) и Мадрид (6-13 май). Също така тя ще играе и в надпреварата в Рим.

Много тенис звезди скочиха на организаторите за "уайлд кардовете", които Маша получи. Маша обаче призна грешката си публично и сега в интервю за "Vogue" разкри още подробности около самото наказание и почивката, която получи.

„Взимах това лекарство от десет години и през седем от тях имах писмено потвърждение от Световната антидопингова агенция (WADA), че всички съставки в него са разрешени", заяви Маша.

"Свикнах с тази идея и грешката ми бе именно, че се почувствах твърде комфортно. Поглеждайки назад, най-голямото наказание за мен бе самият процес. Ако трябваше да крия нещо, нямаше да цъфна пред целия свят и да си призная. Признах си, въпреки че това се оказа грешна стъпка. Заради тази грешка в мен винаги ще има съмнения", заяви Шарапова. 

"Това наказание обаче се оказа почивка за мен. Излизах навън, забавлявах се, пиех повече и всичко това, само защото имах социален живот. Поръчвах си пържени картофки, не се лишавах от нищо", призна още сексапилната рускиня.