Роси пази тайни преди Ботев, скри "сините" до неделя

снимка: lap.bg

Старши треньорът на Левски Делио Роси се притеснява, че тактиката му за мача с Ботев (Пловдив) в началото на пролетния дял ще стане публично достояние. Италианският специалист разработва схемата си за важния двубой срещу "канарчетата" и е предприел крути мерки, за да засекрети тренировките на "сините", пише "Меридиан мач".

Италианецът обявил, че на "Герена" има прекалено лесен достъп, а освен това не искал да вижда камери на заниманията до битката с "канарчетата" в неделя.

Той не искал да бъде заснемано подреждането на играчите при статични положения, както и някои промени в тактиката, които предвижда за двубоя с "жълто-черните". Така представители на медиите ще могат да присъстват само на първите 15 минути от тренировките, които "сините" ще провеждат до края на седмицата. Същото важи и за другите външни лица.

Роси няма проблеми с контузени играчи и ще може да разчита на всичко най-добро за мача с Ботев. Вчера 26-кратните шампиони на България не тренираха, след като италианецът реши да им даде един ден почивка след контролата със Сливнишки герой (5:1), която се игра в събота. Преди това обаче италианецът в типичен стил изпоти футболистите в неделя.

На "Герена" също така са доста стреснати от старо интервю на Делио Роси, което се появи по сайтовете в неделя. То е публикувано в "Кориере дела сера" на 24 септември 2014 г., а към него били пришити думи на Роси за Левски от различни пресконференции, които е давал на "Герена".