Реновират зала на волейболен клуб ЦСКА в „София Тех Парк"

снимка: lap.bg

Залата на Волейболен клуб ЦСКА, която се намира в „София Тех Парк", може да бъде реновирана. Зам.-министрите на икономиката Лъчезар Борисов и Любомир Ганчев проведоха среща със съпредседателите на Волейболен клуб ЦСКА – Александър Попов и Мариан Колев. На срещата бяха обсъдени проблемите с използването на залата, която се намира на територията на „София Тех Парк" АД, съобщиха от Министерството на икономиката.

По време на разговора бе уточнено, че в министерството на икономиката е направен вещно-правен и финансово-икономически преглед на възможностите за решаване на проблема. Резултатите от дискусията са, че от страна на министъра на икономиката Теодор Седларски съществуват възможности и позитивизъм за продължаване на използването на съоръжението. С това реално се възстанови диалога между страните.

Бяха обсъдени и конкретни стъпки за бъдещото развитие на залата, като от страна на волейболния клуб са поети ангажименти в краткосрочен план за реновиране на съоръженията от конкретен инвеститор. Предстоят допълнителни разговори за уточняване на конкретни детайли и срокове.