Рали Дошкова: Медалът е за всички, които ни повярваха! (СНИМКИ)

галерия:

снимка: fivb.com

"Чувството не може да се опише с думи, това е невероятно. То трябва да се изживее", сподели развълнуваната волейболна националка Ралина Дошкова след историческия бронз за България на световното първенство до 23 години. Вчера нашите момичета удариха Доминиканската република с 4:2 гейма в малкия финал на шампионата в Словения и взеха първи медал за родината ни от подобна надпревара.

Възпитаничките на Антонина Зетова отпразнуваха подобаващо отличията, а най-радостна бе именно Дошкова. Тя каза, че в лагера на отбора няма никакво разочарование от пропуснатата възможност за финал, а само щастие и усмивки.

е мога да кажа, че изпитвам каквото и да е разочарование, че не успяхме за финала. Спечелихме медал и това е най-важното!", сподели родната националка пред bgvolleyball.com.

"Трябваше да направим всичко по силите си и ние не се поколебахме да се хвърлим в мача. Успяхме и това ни донесе така желания медал. Вярвахме до край, че ще успеем да победим и именно това ни помогна. А в такива двубои лесни моменти няма", каза Рали, която посвети бронзовите отличия на всички българи.

"Този медал е на всички, които вярваха в нас!", сподели Ралина Дошкова.

bulgaria.jpg

bg2.jpg