Раева: Само Гунди е пред Наско в историята на Левски!

галерия:

снимка: Facebook.com/Nasko Sirakov

Съпругата на легендата на Левски Наско Сираков - Илиана Раева, го възхвали, като обяви, че след Георги Аспарухов-Гунди най-добрият футболист на "сините" е именно Сираков. Президентът на българската федерация по художествена гимнастика разкри, че засега няма зелена светлина Наско да се завърне като ръководител на "Герена". 

"Завръщането на Сираков на "Герена" е знак, че Наско обича любимия отбор и че е изпитал истинско удоволствие да гледа този мач (б.а. Левски-Лудогорец). Няма как да говоря за такова нещо, защото трябва да се пита собственика, но няма знаци за завръщането му. Г-н Русев го покани като един от най-успешните хора в Левски, най-силният футболист, който е постигнал най-големите успехи в Левски. Изключвам светинята Гунди. След Гунди няма друг, Наско Сираков е", категорична бе Илиана Раева пред колегите от "Спортал".

Тя призна, че все още таи в себе си страстта към "синия" отбор, макар да не гледа редовно двубоите на Левски откакто съпругът й не е в клуба. Все пак, Раева призна, че е проследила двубоя на столичани с шампиона Лудогорец, завършил 0:0. 

"Видях, че има страшни коментари и звъннах на Наско, който бе поканен на мача от г-н Русев, за да го питам какво се случва. Той ми каза, че после ще ми обясни, но аз вече бях успяла да прочета, а и връщаха разни кадри. Истината е, че откакто Наско не е в клуба, не гледам футбол. Пристрастна съм в това отношение, а не обективна. От време на време гледам силни мачове. Европейски мачове гледам, особено Реал Мадрид, и смея да твърдя, че първо съм съпруга на един от най-големите в България - и футболисти, и ръководители. Най-голям ръководител без конкуренция. Второ - съм спортен човек. И трето - от 7-годишна ходя на "Герена". Обичам футбола страшно много", призна Илиана Раева.