Делио Роси: И жена ми не би казала "не" на Левски

снимка: twitter.com

Старши треньорът на Левски Делио Роси разкри, че собственикът на "сините" Спас Русев не му е поставил никакви условия за спечелване на трофеи, когато го е назначил. Италианският тактик заяви, че дори съпругата му не би отказала невероятното предложение на Левски. Той е убеден, че нещата никога не се случват с магическа пръчка и се надява с много работа да постигне желаните от феновете успехи.

“Моята амбиция е да изведа отбора на високо ниво. Когато преговарях с президента на Левски, той не ми постави за задача да спечелим титли или купи, въпреки че това е съвсем нормално за такъв клуб. И все пак той не го поиска от мен. Каза ми просто да започна да работя. Колко време ще трябва? Дали една, две, три или десет години, бъдещето ще покаже”, заяви Делио Роси пред “Bulgaria ON AIR”.

“Обичам предизвикателствата. Mястото няма значение, то не е проблем за мен. Искам да работя тук, защото това е нещо ново. Президентът на Левски ми направи перфектно предложение, което нямаше как да откажа. Дори съпругата ми не би го отказала. Със сигурност не съм тук заради парите. За момента водя затворен начин на живот. Надявам се обаче скоро да имам възможност да разгледам София”, сподели шеговито италианският специалист.

Той е щастлив, че феновете му имат доверие и са го приели дружелюбно в клуба. “Хората ме приеха много добре и искам да им благодаря за това. Зная, че очакват много от мен. Не съм магьосник, нито екстрасенс, че да променя нещата с магическа пръчка, но ще дам всичко от себе си, за да ги подобря”, категоричен бе носителят на Купата на Италия с Лацио.