Първо в Sporta.bg! Индийци отново напират за Бербатов

снимка: фейсбук

Димитър Бербатов вече една година е без отбор, но той самият разкрива, че има желание още да рита. В последните месеци българският нападател бе свързван с трансфер в Берое, но за момента това е просто слух. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед пък сподели, че ще се радва отново да играе на Острова.

Sporta.bg попадна на интересна статия от индийското издание Sportskeeda.com. Медията съобщава, че водещите тимове в страната са отправили оферти към Митко, позовавайки се на свои източници. Според изданието шампионът на страната Атлетико де Колката и Делхи Дайнамос имат сериозен интерес към Бербо. Припомняме, че преди година в родните медии също се появи информация, че от Индия вадят луди пари за благоевградчанина, но той ги отказал.

"Има голям интерес от индийски клубове, но за имена няма да говоря, тъй като не сме в напреднали преговори. Димитър не бърза с трансфер и в момента приема оферти. Няколко клуба от Европа проявиха интерес, но има желание и от Азия", споделя източникът на изданието. Според Sportskeeda.com става въпрос за шеф от мениджърската агенция на Емил Данчев "ЦСКА-АС-23".