Пророкът Моу с впечатляващ коментар за Неймар

снимка: БГНЕС/EPA

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде мнението си по темата "Неймар". Португалецът бе убеден, че 222 милиона са дори малко пари за бразилеца, оценявайки високо неговите качества. 

"Не мисля, че 200 милиона са прекалено висока цена за него. Трансферът е скъп от гледна точка на факта, че сега ще има повече играчи, които ще струват 100 милиона, 80 милиона или 60 млн. Мисля, че това е проблемът. Неймар е един от най-добрите в света. Освен това от комерсиална гледна точка той е много силен и съм сигурен, че в ПСЖ са помислили и за това. Така че проблемът не е самият трансфер на Неймар, а последствията от него", смята Моуриньо. 

Специалният привлече миналото лято Пол Погба от Ювентус за над 100 милиона паунда и счупи трансферния рекорд. Тогава критиците погнаха португалеца дали наистина тази цена е реална спрямо качествата на французина. Моу им се присмя, заявявайки "пророчески", че рекордът ще бъде счупен следващото лято. Тогава той заяви твърдо, че 100 милиона са малко пари за футболист като Погба.