Принц! Вижте какви привилегии има Неймар в ПСЖ

Неймар е наистина супер звезда от невъобразим калибър. Поне такъв го правят редица клаузи в 222 милионния договор, след който бразилецът напусна Барса в посока френската столица. Някои от привилегиите, които ползва, се приемат много трудно от неговите колеги в съблекалнята. Престижното издание Le Parisien разбули тайната, публикувайки с какво е по-различен Неймар.

Едно от нещата е, че единствено той разполага с двама лични физиотерапевти. На тренировките на всички е забранено да влизат по-твърдо в краката на Неймар, което той ирично е пожелал да присъства черно на бяло в контракта му. Ето защо босовете на ПСЖ са водили индивидуални разговори с играчите и са им обявили, че ще има солени глоби и дори изхвърляне от клуба, ако някой си позволи да влиза остро в краката на Ней. 

И това не е всичко - Неймар е освободен от защитни функции по време на тренировъчните занимания на базата. Неприкосновеният принц на парижани има право да носи своя лична спортна чанта с какъвто си иска спонсор. Останалите футболисти на ПСЖ са задължени да използват чанти с емблемата и спонсорите на клуба. 

le Parisien твърди, че в договора на южноамериканеца има клауза, според която Неймар трябва да бие всички дузпи от сезон 2018/19. През настоящия двамата с Единсон Кавани сами ще се разбират помежду си или ще се редуват.