Прах в очите! В Ботев правят нов бардак със стари познайници

Днес се проведе Извънредно Общо събрание на акционерите в ПФК "Ботев" АД, на което бе утвърден нов Съвет на директорите в Клуба. Само че истината е, че нищо не се променя и всичко ще си е постарому, което не се харесва на голяма част от бултрасите. 

Палийски пак ще е големият шеф, Йотков отново ще е човекът, който ще ръководи финансите и оперативната работа в Коматево, а новите членове на борда ще имат парадни функции. Високопани цели като дострояване на Колежа и шаблонни пожелания е другото, с което пробваха да замажат очите на феновете в Ботев.

Акционерът ТЦ-ИМЕ не излъчи свой кандидат, а подкрепи предложение на мажоритарния акционер Сдружение "ПФК Ботев" за определяне на Съвет на директорите от петима души. За членове на Съвета на директорите бяха избрани - Ангел Палийски, Иван Йотков, Радослав Кошински, Васил Наумов и Костадин Брашнаров.

На свое първо заседание новият Съвет на директорите взе следните решения:

1. Избира г-н Ангел Палийски за председател на Съвета на директорите 

2. Избира г-н Иван Йотков за Изпълнителен директор на ПФК "Ботев" АД

3. С цел по-добра информираност на широката общественост, възлага на г-н Радослав Кошински функцията на говорител по въпросите, касаещи работата на Съвета на директорите

4. Възлага отговорността за оптимизиране на връзката и комуникацията с привържениците на "Ботев" (Пловдив) на г-н Васил Наумов и г-н Костадин Брашнаров

Съвета на директорите на ПФК "Ботев" ще продължи да работи по 3-те основни приоритета за Клуба:

1. Изграждането на ст. "Христо Ботев"

2. Оптимизиране на структурата на работа в Клуба

3. Развитие на Детско-юношеската школа