Помощникът на Илиан Илиев ревна за финансите във Верея

Помощник-треньорът на Верея Петър Костадинов разкри огромните проблеми в старозагорския клуб. Специалистът се оплака не само от лошите условия, при които тренират футболистите, но и от това, че никой не е получавал заплати и премии в последно време. Костадинов води Верея срещу Ботев (Пловдив) снощи при загубата на старозагорци с 0:1. Това се случи, тъй като старши треньорът Илиан Илиев бе наказан и гледаше от трибуните.

"Заплати, премии - нищо не е получавано. Никой не е взел една стотинка. Тренираме при ужасни условия. Чупят си костици момчетата на лошия терен, имаме куп контузени", оплака се помощник-треньорът на Верея.

"Не сме доволни от резултата, но от играта сме изключително доволни. Опитвахме се до последния съдийски сигнал да вкараме гол. Да, нямахме чисти ситуации, но след червения картон плановете ни се промениха коренно. Искахме да бъдем прибрани в последната третина и да използваме възможностите ни на контри. Да, те имаха териториално предимство, но дори и с човек по-малко Ботев не създаде много възможности за гол. Поздравявам момчетата за това”, коментира Костадинов.