Пламен Марков: Съдиите мачкат ЦСКА, но няма да мълчим

Спортният директор на ЦСКА - Пламен Марков коментира спорните съдийски решения след изминалия 9-ти кръг в Първа лига. В него "червените" стигнаха до 3 точки с гол в добавеното време на Фернандо Каранга срещу Черно море в Морската столица.

"Когато вървиш напред, се опитват да те мачкат. Но ако си мълчиш и не назоваваш проблемите, продължават. Във Варна в края на мача съдията реши, че си е изпълнил мисията и реши да покаже червен картон на домакините, за да демонстрира, че не свири само в едната посока", коментира Марков съдийството на Стефан Апостолов. На въпроса дали ЦСКА ще подкрепи кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БфС, той бе лаконичен.

"На този етап няма такава кандидатура, така че не мога да кажа нищо. Любо Пенев е доказано име във футбола. Нека да видим дали ще има кандидатура от негова страна и ще излезем с официална позиция, защото важно е не само коя личност желае поста, а каква е стратегията му за развитие".

Колкото до това дали "червените" искат базите, Марков бе категоричен: "Естествено, че ги искаме, но трябва да видим как ще се развият нещата".