Петричев се подигра с ЦСКА-София, нарече ги "ловешкия клуб"

снимка: Булфото

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се заяде с ЦСКА-София и произхода на отбора. Той го нарече "ловешкия клуб" в коментара си преди двубоя между двата тима, който е другия уикенд.

"Всеки мач за нас е важен, тъй като имаме поставени високи цели. Смятам, че ще изиграем сериозно и мача с Брага, и с ЦСКА-София. Твърде рано е да се правят крайни заключения. В първенството тепърва има какво да се случва. Напрежение преди мача с ЦСКА-София? Напрежението идва от страна на ловешкия клуб, не от страна на Лудогорец. Не виждам какво специално има в този мач", заяде се с "армейците" Петричев.

Босът се зарадва на победата на разградчани с 2:0 над Левски, с която тимът на Димитър Димитров дръпна с 11 точки пред "сините" и с 5 пред ЦСКА.

"Прекрасен подарък, много съм благодарен на момчетата. Днес бе наистина един специален момент за мен. Победата ни е абсолютно заслужена. С оглед показаното на терена се видя, че сме по-класният отбор. Разбира се, че е важно да постигнем подобен резултат преди тежък мач като този, който ни очаква с Брага. Най-важното в момента е да възстановим играчите", заяви Петричев.