Петричев се опомни: Лудогорец ще построи нов сектор за гости

снимка: lap.bg

В Лудогорец най-накрая се усетиха, че сегашният сектор за гости, е меко казано, обида за запалянковците на противниковите отбори. От доста време насам се води дискусия за това, че клетката е негодна и не отговаря на нормалните човешки условия за гледане на мач.

УЕФА също е наясно с това, поради което в мачовете от Лига Европа на разградчани гостуващата агитка се настанява в сектор "А", а не в помещението с плексиглас.

Е, все пак промяна ще има, обяви ръководителят в клуба - Ангел Петричев.

"Чакаме да завърши полусезона, за да започне строителството на новия сектор "Г", който ще бъде огледален на трибуна "Моци". Разбира се, с някои неща, които касаят сигурността на стадиона. Но като цяло общата визия ще се спази, както е по проект. Как ще изглежда? Представете си трибуна "Моци" с някои допълнителни елементи, които биха повишили сигурността на стадиона. Но в никакъв случай няма да е нещо, което да е притеснително за гостуващите фенове. Този сектор поне по мнение на строителите ще бъде по-лесен от строежа на сектор "В", така че предполагам този сектор ще бъде готов по-бързо", заяви изпълнителният директор.