Петричев се изгаври яко с феновете на Левски и ЦСКА във Фейсбук

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев побесня от коментар на Жаклин Михайлов за "Тема Спорт", който и ние в Sporta.bg публикувахме. Текстът е за посещаемостта на мачовете на "орлите". Нервите на Петричев явно хич не са издържали след прочита на материала, защото минава в контраатака и с голяма доза правота коментира и публиката на дербито Левски - ЦСКА. Феновете на сръбските Партизан и Цървена звезда "ще се пръснат от смях", когато чуят на каква фенска маса в сблъсъка се радват "сини" и "червени", убеден е Петричев.

ЕТО КАКВО НАПИСА ШЕФА НА ЛУДОГОРЕЦ ВЪВ ФЕЙСБУК:

"Че статията е пълна с изсмукани аргументи е ясно. Няма как да очакваме обективност от това издание. На стъкмистиката в журналистиката отдавна сме свикнали. Но да обиждаш, че хората в Лудогорието са само фенове на Галатасарай и Фенербахче е цинично. Прилича на обикновена злоба. Уважаемият господин журналист не трябва да забравя, че хората в Лудогорието освен фенове на Лудогорец, са и читатели на вестници. Ама ние не сме почнали да ги броим колко са.

Впрочем, от няколко дни се чудя какви са тези оди на радостта за софийското дерби, в което си разделиха по 12 500 души. Феновете на Партизан и Цървена звезда ще се пръснат от смях. Та работата е присмял се хърбел на щърбел".