Пероти се направи на Киряков - бръкна в задните части на Фараона (ВИДЕО)

Диего Пероти втрещи футболния свят с поведението си след гола на съотборника му Стефан ел Шаарауи във вратата на Челси за 2:0. "Вълците" удариха "сините" от Лондон с класическото 3:0 на своя "Олимпико", като първите две попадения бяха дело на Фараона, а третото отбеляза именно Пероти.

Аржентинският халф обаче толкова се зарадва на втория гол на италианеца, че дори бръкна в задните му части и така изрази емоциите си. Отборът на Еузебио ди Франческо се струпа да празнува, а Пероти съвсем целенасочено използва пръстите си срещу голмайстора на "вълците".

Ел Шаарауи се усети и се отдръпна, но до скандал не се стигна - напротив, двамата се засмяха, а после се поздравиха. Не е ясно дали това не е някаква шега между играчите на Рома, но видеото позабавлява целия свят и обиколи социалните мрежи.

Този жест на аржентинеца напомни на случката между Илиян Киряков и Красимир Балъков след победата с дузпи на 1/8-финалите на Мондиал '94 срещу Мексико. Тогава Киряков бръкна отзад на Краси по време на бурната радост на "лъвовете".

Вижте видео от закачката на Пероти ТУК!