Пената: Ще видим силните, слабите и средните страни на двата тима

снимка: lap.bg

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев заяви, че феновете на "червените" трябва да му благодарят, след като изтегли Левски за техен съперник на полуфиналите за Купата на България. Стратега от Мировяне се зарадва на дербито и каза, че е невъзможно то да омръзне на хората. 

"Исках Славия, но промених мнението си кой съперник да ни се падне заради Асен Букарев. Той е мое момче, започна кариерата си в ЦСКА. Повечето от нашите фенове искаха Левски и ето - излезе този съперник", заяви Пената.

"Много хора искаха да ни се падне Левски на 1/2-финал за Купата на България. Нашите фенове - също. Затова сега трябва да ме поздравят, защото ще видят силните, слабите и средните страни на двата тима. Не вярвам този сблъсък да омръзне на хората. Ако на вас ви е омръзнал, не го предавайте този мач”, коментира в типичния си стил Стратега.  

"Не трябва да мислим за лошо, това обогатява нашия футбол. Тези отбори винаги са давали настроение на феновете. Желая успех на нашия отбор, вярвам, че можем да ги победим на този етап", заяви Димитър Пенев.