Още една българка се сгоди за герой от НБА

След като Радина Анева се сгоди за сина на Майкъл Джордан, още една българка успя да забие легенда на НБА. Дъщерята на звездата от „Тоника” Анастасия Бинчева – Лиа Лабел, се сгоди за една от звездите на спорта Ресуъл Бътлър. Младата певица е наследница на една от първите изпълнителски в популярната група „Тоника”. Красавицата е родена от брака на Сия с Трошан Владовски, който участва в легендарните „Сребърни гривни”, пише Хотарена!

Щастливото събитие се случило в деня на благодарността в Щатите, когато Лиа отишла на гости на майка си, заедно с любимия си. Семейството прекарало няколко незабравими дни заедно, а Сия показала изключителен талант в кухнята. Бътлър е звезда от НБА от години. Играл е в „Чикаго булс”, а последния му отбор е „Сан Антонио Спърс”. Бъдещият зет на певицата от „Тоника” е висок 2 метра, а през ръцете му са минали милиони долари. Родения във Филаделфия спортист се радва на блестяща кариера и вече има едно дете – Рейвън Бътлър. С майката обаче отдавна са разделени.

Влюбените живеят заедно в центъра на Лос Анджелис, където Лиа се изявява като певица. Момичето е родено в Торонто, Канада през 2006 година, след като семейството й заминава за Америка през 1979 година. Сия е една от звездите в най-златните години на „Тоника”, но решава да замине за Америка с тогавашния си съпруг. Днес тя живее в Сиатъл с американския си мъж Кенет Джонсън, управлява собствен СПА — център и заедно със съпруга си обикалят света. Лиа е наследила музикалните дарби и на двамата си родители. Едва на 17 участва в „Х-Фактор” САЩ и се класира шеста на финалите. Успява да впечатли Саймън Коул, а през 2012 записва и големия си договор със „Сони Мюзик”. Неин продуцент става пък една от най-големите звезди на САЩ – Фарел Уилямс. И заедно с Джърмейн Дюпри работят върху дебютния албум на младата певица. Песента й „Да насексим положението” влиза в топ 100 на хитовете на Америка, което е огромен успех за нея. Към днешна дата тя продължава да пее, да записва албуми и се надява скоро да стане майка.