ONE MAN SHOW! Крушарски за играчите на Локо: Няма да дам банда гейове да ми дават наклон на оная работа

снимка: SPORTA.BG

Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски предупреди новия капитан на тима Дани Кики, че скоро може да го забие на пейката, заради поведението му извън терена, пише в-к „Меридиан мач“.

„Няма да търпя глезотии. Да ми се снима с фланелки и да обяснява с кой може и кой не може“, отсече босът по повод подкрепата, която Кики оказа на Камбуров.

„Няма да дам банда гейове да ме командват. Никой не може да ми даде наклон на оная работа. Аз решавам. Ако трябва само с юноши ще играем, но ще постигнем нещо. Момчета показват, че заслужават да се насочим към тях. От лигльовци ми писва. Досега бях с Пената, който знаете какви мачове и къде е играл. Все по 90 минути, тия сега след 50-ата не могат. Имам бизнес и ми казват кога ще ми преведат пари, щом го сторят се разплащам. Както стана. Тези, които работят за мен, трябва да го правят съвестно и професионално. Така разбирам нещата“, отсече босът.

„За Камбуров няма какво да ме питате. Аз конфликт с него нямам и не мога да имам. Предложих му, или да поеме управлението или да си седне на гъза и да осъзнае кой е шефът. Научил съм нещо от съблекалнята, после защо му търся сметка. Това си е моя работа. Като иска да идва и да управлява. Даже ще му давам пари. Щом не иска, трябва да се съобразява с това кой кара влака“, отсече атрактивният футболен шеф.