Огромните цици на гадже докараха главоболия на английски национал (СНИМКИ)

Националът на Англия за младежи отпреди няколко години Джонатан Бонд е бил близо до идеята да спре с футбола заради извънредно огромните гърди на приятелката си Лея Паркър. Тунингованата от Господ чаровница търпяла непрекъснато обиди от фенове за циците, заради който има слава на жената с най-голямата гръдна обиколка в Англия. 21-годишната приятелка на Бонд носи уникалната чашка L, а това ѝ носи доста омраза и я прави притегателна сила за хейтърите и излиянията им.

„Чудя се как безполезният ти приятел намира време да си играе с потресаващо огромните, с размер на футболна топка гърди, но не може да хване една топка по време на мач?! Може ти да застанеш на вратата вместо него, по вероятно е да спреш нещо”, е написано в един от коментарите на профила на Лея в социалната мрежа „Фейсбук”.

„Признавам, че всичките тези обиди са ме карали да се замисля дали да се откажа. Но съм по-силен от това. А и Лея никога не би ми разрешила да се откажа. Питърбро е страхотен отбор, аз и Лея сме страхотен отбор също. Няма да оставим тези зли хора да ни сломят”, призна самият Бонд, който е собственост на Рединг, но играе под наем в Питърбро и има 33 мача от началото на сезона.