Обрат! Фюри: Ще се завърна като Терминатор

снимка: twitter.com/bet365

Бившият световен шампион във в тежка категория във всички версии Тайсън Фюри намекна, че ще се завърне на ринга. Преди три месеца той окончателно сложи точка на кариерата си, след като преди около година бе заловен с кокаин и поясите му бяха отнети. Сега обаче Циганския крал даде противоречиви информации и предупреди феновете да очакват още подробности.

"Първо, да си взема отново лиценза, а след това ще продължа да се боксирам. Подробности ще има до един месец", каза Фюри, който чака да види какво е отредила Британската антидопингова агенция след скандала миналия септември.

"Какво казва героят на Арнолд Шварценегер в "Терминатор"? Ще се върна. Аз не се страхувам от никого и особено от някои боксьори, които само се помпат - това е сигурно. Хората искат да гледат големи битки, а аз съм такъв тип боец", закани се 29-годишният британец пред "Сън". Явно той е размислил върху вече взетото решение да окачи ръкавиците и отново ще го видим на ринга.

Фюри неведнъж намекваше, че иска да се бие с Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, но за момента това изглежда като немислима задача за него предвид формата му. Откакто спря с бокса, Тайсън качи доста килограми и се поотпусна. Той обаче е решен да влезе отново в страховитата си форма, с която размаза Владимир Кличко за поясите в тежка категория.