Новият треньор на Левски скача да бие играчите (ВИДЕО)

Внимание! Новият треньор на Левски бие непослушните играчи. Любителите на Макаренко и неговите методи ще са доволни.

Да се стягат играчите! Делио Роси не им цепи басма. Показателна е случка във Фиорентина между треньора и тогава още младата звезда Адем Ляич, сега в Интер. "Виолетовите губят от Новара у дома. Роси сменя сърбина, който го аплодира иронично. После прави още недвусмислени жестове. 

Накрая тегли една мощна сръбска на Роси. Онзи полудява и му скача отгоре, обсипвайки го с удари. "Работил съм с доста играчи от бивша Югославия и отлично разбрах какво каза за майка ми", обяснява по-късно италианецът. На другия ден двамата се извиняват, но Фиорентина уволнява треньора. 

Делио е с невероятен опит на Апенините, припомня offnews. Специалистът е водил Салернитана, Фоджа, Пескара, Дженоа, Лече, Аталанта, Лацио, Палермо, Фиорентина, Сампдория и Болоня, като през 2009 година с римския гранд печели Купата на Италия.

Той приключва рано кариерата си на играч без успехи, но като треньор има над 600 мача в професионалния футбол на Апенините на всякакви нива.

Припомняме, Делио Роси е човекът, дал старт на професионалната кариера на Валери Божинов. На 7 януари 2002 година се случва нещо историческо в италианския футбол. Едно момче от България дебютира за Лече на 15 години.

Валери Божинов се превръща в най-младия чужденец, записал официален мач в Серия „А”. Той се появява на мястото на Балери в мач срещу Бреша. А тогава за Бреша играят Роберто Баджо и Лука Тони.

Напук на случката с Ляич, 57-годишният италианец е улегнал човек. Женен е, има 3 деца. сам обаче се определя като човек, който живее между дома и стадиона.