Нова порция цесекари в Етър за сметка на левскари

снимка: csuc.ro/ro

С поемането на юздите в родния си клуб Етър, Красимир Балъков затвърди още повече добрите отношения на "болярите" с ЦСКА-София. Това говори двойният трансферен ход, който подготвят на стадион "Ивайло", пише "Меридиан Мач".

Във Велико Търново ще пристигнат още двама футболисти на "червените". Става въпрос за нападателя Милчо Ангелов и защитника Стойчо Атанасов. Двамата са твърди резерви в състава на Стамен Белчев и ще търсят своето развитие далеч от "Българска армия". През лятото Етър привлече друго дуо от ЦСКА-София - Никола Колев и Пламен Гълъбов. 

Треньорът Красимир Балъков познава отлично и двамата играчи, като вярва, че те ще му свършат добра работа в битката за оцеляване. 23-годишният Ангелов бе привлечен в Литекс по времето, когато Бала бе треньор на "оранжевите". 20-годишният бранител Атанасов е юноша на Черноморец и през 2015 също бе привлечен в Литекс. 

До момента бившият скаут на ЦСКА-София Краси Балъков взе на "Ивайло" Даниел Младенов и Георги Пашов. Той освободи Александър Александров, Веселин Минев и Йордан Апостолов. Тяхната съдба най-вероятно ще последва и Георги Сърмов. Много специалисти прозряха за чистка на "Ивайло" от бивши левскари.