Нокаутиран от Тервел Пулев: Бях по-добър, но организацията бе лоша

Нокаутираният от Тервел Пулев още във втория рунд на гала вечерта в Берлин босненец Дражан Жанянин шокира с твърдения, че е станал жертва на слаба организация и лошо опънати мъжета.  Босненецът излетя от ринга след тежък ляв ъперкът на Пулев и падна лошо, след което не можа да продължи срещата. Сега той оспорва резултата и твърди, че дори е бил по-добрият боксьор в първия рунд, което не отговаря на показаното на ринга.

“За съжаление заради един провал на организаторите не успях да постигна победа над един от най-успешните европейски боксьори и да се изкача в ранглистата. Ръката ми буквало се извади от ставата и не успях да продължа. През първия рунд съперникът ми дори не можеше да се защити от ударите ми. Във втория рунд при размяна дистанцията се скъси, отстъпих назад и излетях между въжетата, които не бяха свързани правилно. Добре поне, че не паднах върху масата за резултатите, защото щеше да стане по-лошо”, коментира босненецът след 16-ата си загуба от 33 мача, цитиран от Блиц.

След срещата Кобрата и хората от “Зауерланд” са му се извинили, но Жаняни е наранен от отразяването на мача в родината му. Там написали, че бил изхвърлен от ринга с един удар.